Gran Turismo 7 започва да заприличва на мечтаната състезателна игра за PS5!

Ако сте развълнувани за старта на Gran Turismo 7, бъдете сигурни, че дебютът на дългогодишната серия racing-симулатори ще оправдае доста от очакванията ви. Съобщава се, че играта ще разполага с 420 коли, с които можете да се състезавате в над 90 писти.

Да, правилно прочетохте – 90 писти!

Подробностите бяха разкрити по интересен начин – благодарение на промоционалната брошура за Gran Turismo 7 от японския търговец на видеоигри – Йодобаши Камера. Брошурата подробно описва, че безбройните зони, които са включени в играта и по които ще карате, ще предоставят реалистично време и пейзажи, а завръщането на популярния GT режим, в който играчите могат да купуват и надстройват автомобилите си, докато напредват през кариерата си, е черешката на тортата.

В брошурата има и допълнителна информация, която разкрива още режими за Gran Turismo 7, включително нов и подобрен гараж, в който играчите могат да съхраняват до 1000 превозни средства.

gt7

Brand Central, търговец на употребявани автомобили, GT Auto и тунинг магазинът се завръщат, за да задоволят нуждите ви от покупка и персонализиране на автомобили, а друг емблематичен режим ще ви учи на тънкостите в шофирането на играта през поредица от предизвикателства. Чрез натрупване на по-висок клас лицензи, вие ще печелите достъп до все по-трудни и по-трудни предизвикателства, докато напредвате.

Gran Turismo 7 явно ще „поправи“ грешките от предните две версии на играта GT Sport и GT6, които бяха често критикувани заради липсата на съдържание. За сравнение, GT7 ще може спокойно да се конкурира с Forza Horizon 5 по огромното количество съдържание, което играчите на PS5 ще получат от първия ден, като множеството коли, писти и режими.

Играта стартира на PS5 и PS4 на 4 март 2022 година.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини