GTA Trilogy и eFootball попаднаха в Топ 10 на най-слабите игри за 2021 година!

Идва краят на година, а с това и очакваната от всички статистика, чрез която Metacritic разкрива десетте най-лоши игри за 2021 г. според средните оценки от одобрените за платформата критици. Стартирал през далечната 1999 г., сайтът изповядва философията си, да представя рецензии само на едни от най-уважаваните критици в световен мащаб.

Според крайното класиране (без заглавията с по-малко от 7 рецензии), най-лошо оценената игра за годината е безплатният футболен симулатор на Konami – eFootball 2022, който бе широко критикуван след пускането му през септември заради хилядите бъгове, липсващи функции и фрапантни визуализации на механиките.

metacritic

Друго интересно заглавие, което попада в списъка, е Balan Wonderworld на Square Enix. Играта бе пусната през март с изключително отрицателни отзиви, като резултатът й в Metacritic в момента варира от 36 до 51. Няма как и да подминем друга игра, която претърпя неуспешно стартиране, а именно Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition. Дългоочакваната колекция от ремастери бе пусната през ноември със значителен брой технически проблеми, както и с конфиденциални документи в своите игрови файлове, нелицензирана музика и бележки на разработчиците из кода.

Впоследствие Rockstar се извини на феновете за състоянието на играта и обеща серия от актуализации за подобряване на състоянието й.

На вашето внимание представяме Топ 10 на най-слабооценените игри за 2021 година:

1. EFootball 2022 (Мулти) – 25
2. Върколак: Апокалипсисът – Earthblood (PS4) – 42
3. Balan Wonderworld (Multi) – 44*
3. Of Bird and Cage (PC) – 44
4. Demon Skin (PC) – 48
5. PixelJunk Raiders (Stadia) – 49
5. The Unexpected Quest (Multi) – 49
6. Такси Хаос (Мулти) – 51*
7. Пътуването на Akiba: Hellbound & Debriefed (Multi) – 52
8. Arkham Horror: Mother’s Embrace (Multi) – 53*
8. GTA: Трилогията – Окончателно издание (Много) – 53*
9. Necromunda: Hired Gun (Multi) – 55*

*Усреднена оценка за различните платформи!

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини