GTA Online получава много нова музика в утрешния ден, благодарение на The Contract Mission!

Докато GTA Online може да ни предложи много екшън моменти, част от любимото време на много от играчите, минава в шофиране из града и слушане на някои от радиостанциите. Grand Theft Auto V обаче е на повече от осем години, затова представянето на нови неща като музика, например, е винаги оценено.

Rockstar Games обяви, че ще добави нова радиостанция и актуализира други две, когато новата мисия The Contract пристигне през утрешния ден. Част от това ще бъдат новия албум на фламенко изпълнителката Rosalia – “Motomami”, който ще включва парчета от Caroline Polachek, Daddy Yankee, Mr Fingers и Aventura.

thecontract

Първата стара станция, настроена за някои TLC, е Radio Los Santos. Там ще слушаме нови песни на Hit-Boy, Freddie Gibbs, TiaCorine, Rich the Kid, Offset и Mozzy. Ще има и музика от Saweetie, Future, Tyler The Creator, Kodak Black и още.

Междувременно West Coast Classics няма да подмине и Dr. Dre, който си е абсолютна класика в жанра. Радиостанцията ще представя на слушателите „Dre Day„, който включва някои от неговите песни с 2Pac, Snoop Dogg, Mary J. Blige, Blackstreet, Ice Cube, Nas и Jay-Z.

Мисията The Contract в GTA Online ще ни запознае по-подробно с Франклин Клинтън, чрез който ще трябва да помогнете на Dr. Dre да си взема обратно откраднатата музика.

Получавате нови оръжия, превозни средства и място, наречено Агенцията. Очаква се актуализацията да излезе на 15 декември.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини