Изтече ли „случайно“ официалното лого на GTA 6?

GTA 6 е в процес на разработка, но феновете се радват на всяка изтекла информация, която могат да получат онлайн – нещо, което е съвсем нормално, с оглед обещанията, които отправи Rockstar. Само преди дни няколко изображения разбуниха духовете, защото това което разкриха, е вероятното ново лого на играта.

Онлайн страницата за стоки (магазинът) на Rockstar беше актуализирана на 15 април, като към нея бе добавен един нов артикул. Въз основа на екранната снимка, заснета преди този артикул да бъде свален обратно, виждаме вероятното ново лого на играта.

Самият файл на изображението носеше името „Black_Americas_Logo“, а на него се виждаше фланелка с елемент от облеклото, който няма какво друго да ни накара да мислим.

гта6лого

Класическите римски цифри, показващи „VI“ в розово и синьо, и цената от $0.00, са доста силна насока. Разбира се, за момента не може да се докаже автентичността му. Някои твърдят, че това е лого, което вече са виждали преди и другаде в сайта.

Междувременно други опровергаха твърденията, като твърдяха, че сайтът на Rockstar изобщо не е бил актуализиран през последните 24 часа. Дори ако тази предполагаема дреха е била достъпна само за секунди, тя вероятно щеше да се вижда през архивите на Wayback Machine.

Ясно е, че всичко е само въпрос на време преди да получим официално лого, заедно с първия трейлър, но фенската любов.. е силна и нетърпелива.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини