Изтекоха скрийншоти на The Last Of Us: Part 1 Remake! Играта изглежда зашеметяващо!

Освен официалния трейлър, не сме видели много от The Last of Us: Part 1 Remake, но скорошно изтичане на информация разкри някои екранни снимки от геймплея, които изглеждат зашеметяващо.

Въпреки че Sony винаги е внимавал със своите големи заглавия, пазейки ги от това да не изтекат онлайн, този път явно компанията не е успяла да се справи с предизвикателството. Новите скрийншоти разкриват кадри от играта с невероятни визуализации от следващо поколение.

loupart1-remake

За съжаление, три от четирите екранни снимки бяха веднага свалени от Imgur, но все пак бързите ръчички на феновете успяха да запазят някои от тях.

screen2

screen3

Зададен за пускане на 2 септември тази година, The Last of Us: Part 1 Remake е огромна стъпка напред след оригиналната версия и дори ремастера за PS4. Заглавието изглежда доста по-добре, особено когато погледнете лицата и анимациите на героите, които са магически докоснати.

Sony не разкри никакви други планове за собствена версия на The Last of Us: Part 2 за новата си конзола. Някои вярват, че в крайна сметка може да получим PS5 пакет от The Last of Us Part 2 с предстоящия му самостоятелен мултиплейър режим, но няма нищо сигурно засега.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини