„Pokimane“ обяви изненадваща почивка от Twitch и стрийминга!

Най-известната стриймърка в TwitchPokimane – се оттегля от стрийминга след появата си на TwitchCon в Амстердам, за да се съсредоточи върху нещата от личния си живот, както и да се възстанови психически от изтощителните предавания на живо.

Като едно от най-разпознаваемите лица в платформата, Имане ‘Pokimane’ Анис си изгради стабилна репутация през годините, като феновете й буквално споделяха много мигове от живота й пред малките екрани, със стриктна програма, която стриймърката спазваше всяка седмица.

pokimani

Тя притежава един от най-гледаните канали в Twitch, както и е най-следваната жена стриймър със своите около 20 000 зрители средно на всяко живо предаване.

„Чувствам, че имам нужда да рестарирам психиката си и да се съсредоточа върху себе си и личния си живот. Според мен, почивките са от съществено значение за здравето и кариерата и съм много благодарна за подкрепата, която всички ми оказахте през годините. Благодаря ви, че ме поставихте в положение, в което мога да си взема почивка по този начин. Очакваме с нетърпение да се върна заредена и готова за създаване на още повече съдържание. Пазете се и до скоро.”

/Pokimane/

Не е ясно кога кралицата на Twitch ще се завърне, но пък е ясно, че нейните 9 200 000 последователи със сигурност ще дебнат и чакат да я видят на живо пред мониторите си.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини