Заради засиления интерес, „Cyberpunk 2077“ ще получи GOTY Edition!

След като разширението Phantom Liberty и още един вероятен пач стартират, по всичко личи, че Cyberpunk 2077 ще бъде преиздаден като Game of the Year Edition. Новината бе потвърдена и от главния изпълнителен директор на CD Projekt – Адам Кичински.

„Това е естественият ред на нещата. Същото се случи и с The Witcher 3, която след двете разширения най-накрая беше пусната като Game of the Year Edition и оттогава се продава на пазара. Същото може да се очаква и в този случай.“ – заяви Кичински.

Може да ви се струва странно, но Cyberpunk 2077 беше щедро преоценен от мнозина след катастрофалното си стартиране. Благодарение на понижените очаквания и намалената цена, рейтингът на потребителите на Steam се покачи нагоре.

cpunkgoty

Съвсем наскоро актуализацията 1.6 и повишаването на интереса, благодарение на добре приетата аниме поредица на Netflix – Cyberpunk: Edgerunners – играта отбеляза скок на продажбите, тласкайки CD Projekt до най-доброто трето тримесечие, което компанията някога е имала.

Разширението Phantom Liberty на Cyberpunk 2077 очевидно ще бъде „шпионски трилър“, развиващ се в нов квартал на Night City, с нов състав от герои.

Джони Силвърхенд ще се завърне, както Киану Рийвс потвърди по време на предаване на живо.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини