Красивата игра Horizon: Forbidden West излиза на 18 февруари 2022 г. за собствениците на PS4 и PS5!

Слуховете за забавянето на Horizon: Forbidden West се оказаха верни, въпреки че чакането няма да е толкова дълго, колкото си мислите. Компанията Guerilla разкри, че Forbidden West ще бъде пуснат на 18 февруари 2022 г. както за собствениците на PS4, така и за PS5, като предварителните поръчки започват на 2 септември. Студиото вече обеща безплатно надграждане до версията за PS5 за всички избрали да продължат пътешествието на Aloy на по-старата си конзола.

Приключенската игра с отворен свят първоначално се очакваше да пристигне по време на Коледните празници за 2021 година, но пандемията от COVID-19 е оказала силно влияние върху развитието й, разкриха разработчиците.

Подобно на много от създателите на игри, екипът трябваше да преосмисля работната си стратегия, като същевременно и да се опита да поддържа здравословен баланс между професионалния и личен живот на служителите на компанията.

Ако не можете да чакате толкова дълго, все пак ще имате възможност да поцъкате отново Horizon Zero DawnGuerilla пусна безплатен пач за подобрена производителност на по-старата игра, който дава на играчите на PS5 жадуваните 60FPS.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини