Легендарният „PashaBiceps“ спечели първия си мач в своя MMA дебют!

Бившият професионален CS-състезател – Ярослав “pashaBiceps” Яржабковски – спечели своя дебют в полската Висша Лига 2 по MMA. „Pasha“ е легенда от Counter-Strike сцената, завоювал множество титли в кариерата си и оставил трайна следа в историята на играта.

33-годишният поляк е известен с това, че нарушава общия стереотип за геймърите, като често демонстрира здравословния си начин на живот и добрата си физическа форма, които са резултат от усилени тренировки и добър хранителен режим. Въпреки че си направи име като опитен и професионален играч, Ярослав също така си спечели репутация като влиятелен човек в индустрията на електронните спортове, явно демонстриращ значението и култа към добре изваяното тяло.

pashabiceps

Откакто се оттегли от професионалния гейминг, „pashaBiceps“ многократно провокираше феновете си за започване на кариера в бойните спортове, като бокс или ММА. Ето че през изминалия уикенд той най-накрая изпълни желанията на всички и взе участие във Висша Лига 2 на Полша в голямата галавечер.

Ярослав участва в битката на вечерта срещу друг полски инфлуенсър и културист, Михал “OwcaWK” Овчарджак. И двамата бойци използваха малки боксови ръкавици вместо стандартни.

Очакваше се мачът да бъде равностоен и първият рунд доказа това на зрителите. И двамата бойци разменяха удар за удар и след три минути си взеха малка почивка. Но когато започна вторият рунд, „pashaBiceps“ бързо се погрижи за опонента си. С един прецизен удар той нокаутира „OwcaWK“ и спечели битката.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини