Легендата на Counter-Strike, „f0rest“, продължава с професионалната си кариера!

Легендарният шведски CS:GO състезател – Патрик “⁠f0rest⁠” Линдберг – ще замени Расмус “⁠kreaz⁠” Йохансон по време на Svenska Cupen 2022, LAN-турнир, с награден фонд от $46 900, който ще се проведе в Швеция от 14 до 16 октомври.

„Kreaz“ не е играл с отбора си изобщо, откакто загуби покровителството на Finest, израелска организация, която наскоро приключи с електронните спортове, след като ключови инвеститори се оттеглиха от бизнеса.

„F0rest“, от друга страна, е свободен агент за първи път в своята 20-годишна кариера от юни 2022 г., когато Dignitas разпусна своя състав.

forest-proplay

„Ще помагам, вярвам, че това е Team Finest! Липсва им един играч и аз ще им помогна за Svenska Cupen 2022. Нямам нищо против, че това е LAN – за мен не е проблем, дори бих казал, че е win/win ситуация за нас.“

/f0rest/

Професионалният състезател не е бил съвсем неактивен след напускането си от Dignitas. Той влезе като смяна за Fnatic на Pinnacle Cup Championship през юни, опита се да се класира за Europe Regional Major Ranking (RMR) на IEM Rio Major с бившите си съотборници от Ninjas in Pyjamas Кристофър „GeT_RiGhT“ Алесунд и Адам „friberg“ Фриберг.

Съвсем скоро той взе участие и в събитието Kinguin Legends – турнир, пълен с ветерани от CS-сцената.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини