Разработчиците на Overwatch 2 се извиниха за лошия старт и обещаха награди!

Всеки, който се опита да играе през първата седмица на Overwatch 2, вероятно се сблъска с безкрайните грешки, бъгове и сривове поради многобройните DDoS-атаки и проблеми със сървърите, съчетани с някои доста големи бъгове, заради които разработчиците работиха денонощно, за да бъдат изчистени.

Седмица след старта на играта обаче, все още има много бъгове, включително и заключени герои. Потребителите все още изпитват грешки LC-208, грешки при сливане на акаунти и грешки, които тормозят играта като цяло.

ov2

За да се извинят за проблемите със стабилността, играчите ще получат някои екстри като компенсация. Всички, които влязат между 25 октомври и края на Сезон 1, ще получат нов легендарен скин Cursed Captain Reaper и Health Pack Weapon Charm.

Освен това, разработчиците на Overwatch планират няколко Double XP-мача, за да помогнат на играчите да напреднат в прогреса, но засега не са разкрити дати.

Въпреки че все още има проблеми и бъгове с Overwatch 2, повечето играчи поне могат да играят без да чакат на опашка. С XP уикендите, състезателите ще наваксат загубеното време и ще могат да бавно да достигнат мястото, до което биха били, ако ги нямаше проблемите.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини