Lenovo разгръща AI креативността и продуктивността на устройствата и решенията на CES 2024

Lenovo представи пълна гама от над 40 нови устройства и решения, задвижвани от AI, което затвърждава визията на компанията за AI for All. Новостите, показани на CES 2024, включват нови AI PC иновации при Yoga™, ThinkBook™, ThinkPad™, ThinkCentre™ и Legion™, които персонализират компютърното изживяване за потребителите и за бизнеса, както никога досега. Новото портфолио от технологични решения се допълва и от два нови продукта за доказване на концепция, таблет, софтуерно приложение, функции на Motorola AI, аксесоари и други.

Новата гейминг екосистема на Lenovo дебютира на CES 2024 с компютри, периферни устройства, софтуер и услуги, базирани на Microsoft Windows 11, които осигуряват захранване, термики, графики, предимства, задвижвани от AI, и свободата да се изгради най-добрата система за игра. Новото портфолио от персонални компютри включва следните нови 16-инчови геймърски лаптопи и кули Lenovo Legion от 9-то поколение:

  1. Lenovo Legion 7i (16″, 9), Lenovo Legion 5i (16″, 9) и Lenovo Legion Slim 5 (16″, 9) са за геймъри, които се нуждаят от лаптоп, който може да се справи с любимите им игри, както и със своите STEM приложения.
  2. Lenovo Legion 9i (16″, 9) е за тези, които ще се задоволят с нищо по-малко от най-доброто при игри и създаването на съдържание.
  3. Lenovo Legion Pro 7i (16″, 9) и Lenovo Legion Pro 5i (16″, 9) са за геймъри, които се нуждаят от най-доброто когато става дума за FPS, стил и екран.
  4. Lenovo Legion Tower 7i и Legion Tower 5i са за тези, които се нуждаят от допълнителните конски сили на гейминг кула на най-високо ниво.

Lenovo демонстрира нова палитра от потребителски устройства, които подпомагат AI творческия процес

Lenovo представи новата си палитра от потребителски устройства: селекция от Yoga AI лаптопи, които подпомагат творческия процес, таблет, който кани потребителите да играят и да учат, лаптопи IdeaPad™, предназначени за ежедневния потребител, и периферни устройства за съвременния свят. Въвеждайки нова ера, новата гама от лаптопи Microsoft Windows 11 Lenovo Yoga на Lenovo идва с Lenovo Yoga Creator Zone, ексклузивен нов софтуер за създатели, художници и всеки, който иска да използва силата на генеративния AI по лесен и сигурен начин. Lenovo Yoga Creator Zone окрилява въображението на потребителите, предлагайки генериране на изображения, което трансформира текстовите описания или дори скици в зашеметяващи визуализации без сложни подкани, кодове или настройки. Потребителите просто въвеждат каквото искат да видят и системата незабавно го пресъздава визуално.

Хедлайнери на новото поколение лаптопи Lenovo Yoga са Lenovo Yoga Pro 9i (16″, 9) и Lenovo Yoga 9i 2-в-1 (14″, 9), последният от които идва в комплект с Lenovo Smart Pen и ръкав. Проектирани за създателите на съдържание с безкомпромисни стандарти, и двата премиум лаптопа са MIL-STD-810H оценени за издръжливост и са снабдени с най-съвременни компоненти.

Lenovo отключва нови AI PC изживявания с лаптопи ThinkPad и IdeaPad, задвижвани от Intel Core Ultra процесори

Lenovo представи нови бизнес и потребителски лаптопи, предназначени да отключат нови AI преживявания и да повишат производителността, креативността и ефективността. Новите Lenovo ThinkPad X1 Carbon, ThinkPad X1 2-в-1 и IdeaPad Pro 5i са лаптопи Intel Evo, задвижвани от най-новите процесори Intel Core Ultra и Windows 11, които осигуряват оптимална енергийна ефективност, производителност и завладяващи изживявания. Специализираната поддръжка за ускоряване на AI ще помогне на потребителите да възприемат нови преживявания и да подобрят ефективността в работата и играта, включително възможностите, активирани от Copilot в Windows.

Напълно нови AI PC Lenovo ThinkBook лаптопи и ThinkCentre Neo настолни компютри вдъхновяват нова вълна на продуктивна и творческа сила

Lenovo представя нови продукти ThinkBook, настолни компютри ThinkCentre и аксесоари за пазара на малкия и среден бизнес (SMB), с иновативни функции, интелигентен дизайн и подобрения на AI PC. Новият ThinkBook Plus Gen 5 Hybrid е гъвкаво хибридно решение, което безпроблемно превключва между лаптоп и таблет. Решението предлага уникална иновация, осигуряваща хибридно изживяване между Windows и Android™ система. ThinkBook 13x Gen 4 е красив и мощен лаптоп Intel Evo Edition с фантастичен живот на батерията, вграден клавиш Copilot и е първият въглеродно неутрален лаптоп на Lenovo за малки и средни предприятия. ThinkBook 14 i Gen 6+ е мощен, гъвкав и интелигентен лаптоп с до зашеметяващ 14,5-инчов 3K дисплей и включва порт за графично разширение (TGX), който поддържа новата докинг станция ThinkBook Graphics Extension (TGX), повишаваща AI изчислителната мощност. Lenovo също така представя своя актуализиран ThinkBook 16p Gen 5, съчетаващ мощност и елегантност с поддръжката на новото Magic Bay Studio, което включва 4K камера и интегрирани високоговорители. ThinkCentre neo Ultra използва най-новите технологии, за да достави ново поколение ултра малък форм фактор AI PC, а настолният компютър ThinkCentre neo 50a Gen 5 all-in-one ще се предлага в 24 и 27-инчови форм-фактори.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини