С конзолата Lenovo Legion Go геймингът вече е удобство навсякъде и по всяко време

През уикенда 27-ми и 28-ми януари, в студиото на финалите на League of Legends турнира на A1 Gaming League, бе представена новата гейминг конзола на Lenovo, Legion Go. Тя работи с операционна система Windows, има голям близо 8.8-инчов дисплей, както и два контролера, които могат да бъдат свалени, за да направи гейминг изживяването още по-удобно и приятно.

В съботния ден зрителите на A1 Gaming League бяха на „първа среща“ с Legion Go. Екипът ни направи така наречения unboxing или иначе казано – първи поглед в кутията на най-новата портативна гейминг конзола. Те видяха разглобяването и сглобяването на страничните контролери и преглед на наличните портове. Legion Go има батерия с капацитет 49,2Wh и поддържа бързо зареждане при 65W, с което може да се зареди от 0 до 70% за около половин час. Legion Go поддържа безжична свързаност – Wi-Fi и Bluetooth, както и жична–2 USB-Cпорта, които позволяват трансфер на данни до 40Gbps и 3,5 мм жак за слушалки и микрофон. Legion Go може да се свърже с до два външни дисплея, клавиатура, мишка, камера и друга периферия за по-пълноценно забавление и дори работа с устройството.

 

В неделя гейминг феновете видяха разговор в студиото за тестването на здравината на устройството, удобството да го ползваш на тесни пространства, по време на полет със самолет и чуха подбробна техническа информация за конзолата. Кадри от специалното гостуване в студиото може да видите тук.

 

Lenovo Legion Go е снабден с процесор до AMD Ryzen Z1 Extreme с AMD RNDA™ Graphics и технология за интелигентно управление на захранването. Дисплеят може да достигне яркост до 500 нита, но също така може да се настройва според стила на игра и ситуацията, като поддържа резолюции от 1600p към 800p, както и 144Hz и 60Hz честота на опресняване.

Новата портативна гейминг конзолаLenovo Legion Goвече е налична в А1. Legion Go може да се закупи в брой и на лизинг от A1 и от избрани магазини в комбинация с ТВ план на телекомуникационния оператор.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини