LoL-играчите ще могат да получават безплатно и неограничено RP чрез Microsoft Rewards!

Феновете на League of Legends вече могат да получат голямо количество Riot Points благодарение на Microsoft Rewards – онлайн система за подаръци, която награждава потребителите въз основа на времето, прекарано онлайн.

Обикновено играчите в играта могат да получат валутата само като я закупят с истински пари или чрез кодове. Въпросната валута предоставя възможността да се купуват скинове, иконки, шампиони и други само чрез използване на предварително определените методи за плащане в клиента на играта.

Но чрез използването на системата Microsoft Rewards, играчите вече ще могат да получават неограничено количество RP, без да плащат за него.

lol-rewards

За да получат валутата в играта, феновете на League of Legends ще трябва да влязат в своя акаунт в Microsoft и да изберат целта, която искат да постигнат, като изберат 100 или 650 RP. След това те ще имат различни начини да получат точки от Microsoft, които по-късно могат да бъдат търгувани за различни подаръци, включително силно желаните Riot Points.

На главната страница на Microsoft Rewards ще видите текст, който гласи: „Вземете безплатни награди“. Всъщност, съгласявайки се, вие давате нещо още по-ценно на Microsoft, което е отделна тема за дискутиране. В замяна на тези точки, компанията на Бил Гейтс ще събира данни и предпочитания за потребителите, което е от полза за технологичната корпорация по различни начини.

Първоначално услугата се наричаше Bing Rewards, което обяснява причината, поради която потребителите могат да получат повече точки, като използват търсачката, притежавана и управлявана от Microsoft.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини