Lost Ark вече разполага с повече от 20 милиона играчи по целия свят!

Lost Ark беше тотален хит, когато беше пуснат в Корея, а освен там по онова време, беше наличен още и в Русия и Япония. Тази година, след като стъпи и на запад, играта очевидно се радва на огромен успех и вече удвои броя на конкурентните си играчи.

В този ред на мисли Amazon Games разкри, че Lost Ark вече има над 20 милиона активни потребители в световен мащаб и в момента повече от 10 милиона от играчите идват от Северна Америка, Европа, Южна Америка и Австралия.

Ден след като играта пристигна в Steam, тя достигна своя връх от 1 325 305 едновременни играчи, сваляйки CS:GO от втората позиция, за да грабне рекорда за най-висок пик на Steam за всички времена (PUBG остава номер едно.)

lost-ark-players-count

Въпреки това, през последните седмици, броят на ботовете, носещи едни и същи дрехи и следващи едни и същи пътеки между куестовете също нарасна стремглаво. Amazon Games обяви, че вече е баннал над 1 000 000 акаунта заради използването на ботове по-рано този месец, но те все още могат да се видят на места като Luterra Castle и Prideholme.

Западната версия на Lost Ark все още не съдържа всичко, което има текущата корейска версия, с още допълнения, които трябва да бъдат пуснати през следващите месеци. Повече информация за това – какво точно ни очаква – разработчиците ще разкрият към края на месец март.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини