Най-накрая! GTA6 бе официално потвърден от Rockstar Games!

Знаехме, че се случва. Знаехме, че все някога ще го има. Вярвахме и всичко това вече е истина! Rockstar потвърди, че се задава новата част на Grand Theft Auto.

„С всеки нов проект, с който се захващаме, нашата цел винаги е значително да подобрим и надградим това, което сме предоставили на феновете до този момент. С огромно удоволствие съобщаваме, че разработката на следващата част от серията Grand Theft Auto е в ход. Очакваме с нетърпение да споделим повече информация веднага щом сме готови, така че, моля, следете социалните ни мрежи за повече официални подробности.“

GTA6

Ще бъде много интересно да се види как историята на играта ще се доближи и дори сравни с тази до момента от поредицата, особено след като съоснователят на RockstarДан Хаузър – една от основните творчески персони зад поредицата Grand Theft Auto, напусна студио през 2020 г.

През януари анализаторите прогнозираха, че следващата игра от сериите няма да излезе преди 2024 година. Звучи налудничаво, но може и да има голяма доза истина. PC-версиите на Grand Theft Auto 4 и 5, както и на Red Dead Redemption 2 излязоха след около осем месеца в случая на GTA4 и малко повече от година за GTA5 и Red Dead 2.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини