Нов трус в Team Secret! Организацията се раздели с „MATUMBAMAN“!

Нова голяма рокада разтърси европейската Dota 2 сцена, след като днес стана ясно, че „MATUMBAMAN“ се разделя с Team Secret точно преди старта на сезона Dota Pro Circuit 2021-2022. Решението е окончателно и вероятно ще сложи край на доминацията на отбора в Dota 2, период, през който организацията записа най-високото си място на The International.

В началото на този месец, съставът напусно и „zai„, който се присъедини към Team Liquid след като прекара повече от три години с отбора, по време на втория си престой тук. Сега и „MATU“ си тръгва, въпреки че бе играчът, предложил необходимото постоянство и прекрасен съпорт към carry-то на Secret – „Nisha„!

matumbaman

MATUMBAMAN“ се присъедини към организацията след като напусна Team Liquid през 2019 г., където беше премахнат от състава на отбора, и малко по-късно взе участие на TI9 с Chaos Esports Club.

„Затворихме още една глава от историята, но тя никога няма да бъде забравена! „MATUMBAMAN„е невероятен човек и много ми хареса да съм съотборник с него. Споделихме няколко страхотни момента заедно и съм сигурен, че ще продължим да се засичаме извън гейминга. Успех на теб, „MATU”! – заяви „Puppey„.

След тази раздяла, Team Secret се състои само от „Nisha„, „YapzOr“ и „Puppey„, които вече гледат към следващия DPC сезон. Първият roster lock за новия сезон е насрочен за 21 ноември, така че е много вероятно решенията да са вече взети и организацията да е решила за играчите, които ще се присъединят към нейните редици, за да се опитат да подобрят резултатите.

Какво ще се случи? Предстои да разберем!

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини