Нова Serious Sam игра се задава на хоризонта, при това – още този месец!

Има ли фенове на Serious Sam? Сигурни сме, че има затова ето ви един прекрасен повод да се усмихнете! Студиото разработчик на играта Devolver Digital обяви, че следващата седмица ще анонсира новината за новото продължение на поредицата на класическия FPS, като освен това ще може да го видим на пазара преди края на януари.

Devolver Digital зададе много интересен въпрос в Twitter на 6 януари, който веднага привлече вниманието на заклетите фенове:

„Каков ще стане ако следващата седмица бъде обявена нова игра Serious Sam, при това пусната на пазара още този месец?“ 

serious-sam-4

За да подсили напрежението, студиото публикува и кратък трейлър към туита. В него са показани морски шамандури, плаващи в арктическо (или антарктическо) море, заобиколени от айсберги и покрити със сняг земни масиви.

Повечето от игрите в серията Serious Sam са FPS-и, но заглавието е имало и няколко допълнителни игри в други жанрове: Serious Sam Double D (2011) е шуутър, който е 2D със странична камера, докато Serious Sam: The Random Encounter (2011), разработен от Vlambeer, също е 2D с камера отгоре.

Въз основа на кадрите показани в клипа по всичко изглежда, че се задава самостоятелно разширение за Serious Sam 4. Въпреки това сме готови да бъдем изненадани, като се има предвид внезапното съобщение и бързия срок на пускане.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини