Новият филм „Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“, излиза на 17.11.2023 година!

Новата част, която всъщност е предисторията на филма „Игрите на глада“ – „Балада за пойни птици и змии“, вече има официална дата на излизане. Продукцията трябва да се появи в киносалоните точно на 17 ноември 2023 година.

Съобщението „Поканени сте да се върнете в Игрите!“, беше направено в CinemaCon, придружено с трейлър. На екраните бе изписано още: „През 2023 г. светът ще разбере кой е пойна птица и кой е змия.“

Франсис Лорънс, който ръководи последните три части – „Възпламеняване“, „Сойка-присмехулка (Part 1)“ и „Сойка-присмехулка (Part 2)“, ще режисира предисторията, но все още няма новини за кастинга. Авторката на новелата – Сюзан Колинс – е в екипа като един от сценаристите на филма.

hunger-games-2023

Първият филм – „Игрите на глада“ – беше пуснат през 2012 година. Предисторията ще бъде базирана отново на романа на Колинс„Балада за пойни птици и змии“, който беше публикуван през 2020-та.  Действието се развива след повече от 60 години преди първия роман на „Игрите на глада“ и проследява историята на 18-годишен младеж от Капитолия, който е натоварен с менторството на един от трибютите на Игрите, но тъй като съдбите им се преплитат, нещата започват да се усложняват.

Ще бъде доста интересно да видим какъв плод ще роди работата на Франсис Лорънс, когато „Балада за пойни птици и змии“ пристигне в кината.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини