Новият предмет в LoL, Heartsteel, слага перманентни банове на играчите, които са го закупили!

С приближаването на края на 2022 година, League of Legends играчите ще се сбогуват със Сезон 12 и ще започнат да приветстват Сезон 13. По традиция, Pre-Season-ът, който подготвя геймплея и метата на играта за по-големия си брат, трябва да започне през ноември.

Riot Games обикновено се стреми да направи големи промени както във визуалните ефекти, така и в геймплея на играта си, а Сезон 13 няма да бъде изключение.

Въпреки това, един предмет извежда тези промени на съвсем различно ниво, като в момента слага перманентни банове на играчите, които го купуват в PBE. Той носи името Heartsteel, като до съвсем скоро се наричаше Goliath’s Ascendancy.

lolpbbee

Новият митичен предмет вече привлече вниманието на всички в League of Legends, особено при старта си в PBE, след като Cho’Gath успя да натрупа 3.7 квинтилиона здраве по време на PBE игра. Сега, предметът успява да наложи перманентни банове на играчи под новото си име Heartsteel.

Ютубърът RossBoomsocks написа туитър до Riot, заявявайки, че е бил перма баннат без видима причина, както и други негови познати, които са получили същото съобщение.

Ясно е, че въпросният бъг в PBE е технически. Но дали това не е любопитно предсказание за новия предмет, който масата играчи определиха, като „най-счупеният“, създаван някога. Heartsteel е най-голямата тема за разговори в Сезон 13 на League of Legends и ще бъде интересно да видим как ще се справи, когато стъпи официално на Summoner’s Rift.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини