Официално! „Bjergsen“ се присъедини към Team Liquid за Сезон 2022 в LCS!

Бившият mid laner на TSM и старши треньор “Bjergsen”, се присъедини към Team Liquid, допълвайки стартовия състав на отбора за Сезон 2022, потвърди днес организацията.

Ветеранът от професионалната League of Legends сцена изигра цели седем сезона с отбора на TSM, в периода между 2014 и 2020 г. Миналият сезон той премина към ролята на главен треньор в организацията, но сам избра да не поднови договора си, с идеята да се завърне към професионалната игра.

BJERGSEN

„Мисля, че Team Liquid много прилича на това, което съм аз, като характер, в много отношения. В отбора се вижда жаждата за победа – триумфът е приоритет и се усеща голямото уважение и респект към електронните спортове и League of Legends, което е нещо, което е на една вълна с мен.” – сподели играчът.

През последната седмица отборът на Team Liquid постепенно разкриваше състава си за Сезон 2022 в LCS. След като потвърди завръщането на support-а си „CoreJJ“, организацията преподписа и с jungler-а „Santorin“, top laner-a “Bwipo” и бившото ADC на Rogue – “Hans Sama”.

Настоящият mid lanerJensen”, все още е с активен договор с организацията до 2023 г. Съдбата му обаче, остава неясна към момента, особено след като почти всички LCS отбори, вече официално обявиха своите състави за 2022 г.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини