PlayStation обяви 22 игри, излизащи през 2022! Списъкът е внушителен!

Изминалата година бе силна за Sony, след като много големи заглавия бяха пуснати на пазара за най-новата конзола PS5. Сега, вече в началото на 2022 г., компанията разкри, че има много добри новини, които ни очакват на хоризонта през следващите дванадесет месеца.

Първата пълна година от живота на PS5 бе белязана от успешните опити на много от топ компаниите, които се постараха да пренесат изживяването от популярните игри към конзолите от последно поколение. Дългоочакваните хитове като Elden Ring разкриха много нова информация за феновете, а най-новият епос на From Software получи и сигурна дата на пускане, определена за този февруари. Други популярни заглавия за PS4 като Ghost of Tsushima и Death Stranding също направиха преход към PS5.

В този ред на мисли, ето че Sony сподели списък с игри, които ще бъдат пуснати през 2022 г. за PS5, като списъкът е представен с името „22 през 2022-ра„.

22in22

Веднага забелязваме и някои от най-големите имена, които платформата е виждала досега, а погледите директно водят към Horizon Forbidden West на Sony, която оглавява списъка. Масивни заглавия като споменатия по-рано Elden Ring и предстоящия God of War: Ragnarok се присъединяват към Uncharted: Legacy of Thieves Collection и Dying Light 2.

Останалата част включва Gran Turismo 7 и Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, а също Salt and Sacrifice и Sifu.

Въпреки че през 2021 г. бяха пуснати много игри за PS5, недостигът на конзоли ограничи продажбите им. И докато много фенове продължават да се сблъскват с трудности при намирането им, Sony гарантира, че тези, които имат конзолата, ще имат какво да играят през 2022 г.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини