Yu-Gi-Oh: Master Duel е вече налична в Steam и зае 5-то място!

Konami официално пусна Yu-Gi-Oh! Master Duel на всички платформи, предоставяйки на играчите достъп до новата и безплатна версия на популярната игра. Заглавието бързо се настани на петото място в Steam и много от феновете на анимето вече му се наслаждават на максимални обороти. Стартът беше доста изненадващ, особено след като разработчиците не дадоха никаква индикация, че играта ще се появи преди края на януари.

Master Duel нарежда Yu-Gi-Oh! до дигиталните конкуренти, като съперничеството с Magic: The Gathering Arena, Legends of Runeterra и Hearthstone ще бъде оспорвано. Konami ще използва новата си игра като силно оръжие, с подобрена графика, нови ефекти и цялостно изживяване, така че играчите да се насладят максимално, използвайки повече от 10 000 карти онлайн.

yugioh-masterduel

Разбира се, компанията ще включи Master Duel като част от Световното първенство по Yu-Gi-Oh!, което означава, че чрез нея всеки един играч ще може да вземе участие в ежедневни събития, както и такива от световен мащаб. Можете да изтеглите Yu-Gi-Oh! Master Duel на PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X / S, Steam, Nintendo Switch и мобилно устройство .

Сървърите вече са активни на всички платформи, с изключение на мобилните, което прави играта достъпна за всеки, който я изтегли. Yu-Gi-Oh! Master Duel скоро ще бъде налична както за iOS, така и в Google Play Store.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини