PlayStation Plus ще получи повече от 50 безплатни игри от Ubisoft!

Sony обяви, че PlayStation Plus ще получи над 50 безплатни игри от Ubisoft през следващите месеци. Само преди няколко седмици новата ревизия на PS Plus най-накрая стартира, което означава, че повече игри за PS4 и PS5 ще са достъпни за тези, абонирани за услугите Premium и Extra.

Ubisoft също подробно описва, че планира да добави още повече игри към своята услуга Ubisoft + Classics в бъдеще. Понастоящем тази услуга е достъпна и за членове на PS Plus Premium и Extra и включва общо 27 игри.

До края на 2022 г. обаче, компанията даде ясно да се разбере, че ще бъдат налични над 50 от нейните заглавия, въпреки че все още не знаем кои ще бъдат всички.

psubi

Ubisoft+ Classics първоначално стартира с 27 заглавия, включително Assassin’s Creed Valhalla, The Division и For Honor, както и класически игри като Child of Light, Far Cry 3 Blood Dragon, Watch Dogs и Werewolves Within, с планове за разширяване на библиотеката.

Във вторник, 19 юли, абонатите на PS Plus ще получат достъп до Assassin’s Creed: The Ezio Collection, Assassin’s Creed IV: Black Flag, Assassin’s Creed Unity и Assassin’s Creed: Rogue Remastered.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини