„S1mple“ подари медала за второто място от IEM Cologne 2022 на фен от публиката!

Александър „s1mple“ Костилиев се отърва от медала си за второто място от IEM Cologne 2022 по най-добрия възможен начин, малко след като го получи на сцената след загубата на Na`Vi с 3-2 от FaZe Clan на големия финал вчера.

Украинската суперзвезда прие медала си от маркетинг-мениджъра на Intel,  Джордж Ву, но бързо го свали от врата си. След това погледна към публиката и изглежда последва закачка с фен, стоящ пред сцената, преди да му го хвърли, за всеобща радост.

„S1mple“ даде интервю след случилото се за HLTV и отрече да е хвърлил медала от разочарование.

„Не, просто пътувам през цялото време с тази чанта и нямам място за големия DHL MVP [смее се]. И този медал е… вече твърде много медали станаха в тази чанта.“

/Александър „s1mple“ Костилиев/

s1mple-d1mple

Медалът за второ място не беше единственият спечелен от професионалния състезател, въпреки загубата на големия финал от FaZe. 24-годишният играч беше обявен за MVP на IEM Cologne 2022 от HLTV, защото имаше по-голямо въздействие по време на събитието от някои от най-добрите играчи на FaZe, като Helvijs „broky“ Saukants и Russel „Twistzz“ Van Dulken.

Големият финал беше най-гледаният мач за всички времена, с изключение на Majors, поставяйки още един рекорд за Counter-Strike.

С този триумф FaZe е само на една турнирна победа от спечелването на Intel Grand Slam и наградата от $1 000 000.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини