Valve заяви, че ще може да изпълни всички поръчки за Steam Deck до края на 2022 година!

Ако сте чакали търпеливо Valve да изпрати вашия Steam Deck, който сте резервирали преди месеци, може да не се наложи да чакате твърде дълго, за да се сдобиете с устройството. Компанията потвърди, че ще е способна да изпълни всички текущи резервации за конзолата до края на годината.

Много от проблемите с доставките се облекчават и заводите са в състояние да продължат да увеличават производството на продукта. Valve премести планираните поръчки на някои хора до третото тримесечие (т.е. между сега и края на септември), като си личи, че ще може да навакса.

Всички останали неуредени резервации са вече планирани за доставка за четвъртото тримесечие. Хората, които направят резервация сега, все още ще могат да получат конзолата си навреме за коледните празници.

steamdeckreservations

След като Valve достигне своя капацитет и за този период, следващите заявки ще започнат да пълнят опашката за доставка за началото на 2023 г. Актуализацията идва месец след като компанията заяви, че удвоява броя на седмичните доставки на Steam Deck.

Това са положителни новини, особено като се имат предвид проблемите с доставките, които спънаха производството на PlayStation 5 и Xbox Series X.

Кой знае? Може дори да видим Steam Deck по рафтовете на магазините и при дребните търговци скоро.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини