Ремастърите на Uncharted 4 и Lost Legacy за PS5 излизат на 28 януари!

Поредни добри новини на хоризонта – няма да се налага да чакаме още много, за да играем (или преиграем :D) последните две Uncharted-игри за PlayStation 5.

Naughty Dog и Sony потвърдиха, че Uncharted: Legacy of Thieves Collection ще бъде наличен за PS5 на 28 януари с цена от $50, или $10, ако сте закупили PS4 версиите на някоя от включените игри. Компаниите също така разкриха какви аудио-визуални подобрения можем да очакваме – нови резолюции, поддръжка до 120 FPS при 1080p и още приятни за геймплея и визуализациите изненади. Това обаче, не са пълни и класически ремастъри (в края на краищата и двете са издания са сравнително „млади“), а просто добре изшлайфани нови версии.

uncharted-remaster-4

И двете игри ще зареждат мигновено, благодарение на SSD на PS5, а Naughty Dog се възползва и от подобрената обратна връзка с DualSense, както и от пространственоти аудио на вградените високоговорители и слушалки в телевизора. Това би трябвало да е завладяващо изживяване!

А за феновете на PC? Е, ше трябва да бъдете търпеливи, ако търсите версията за компютър. Можете да добавите играта към списъците си с желания в Epic Games Store и Steam, но разработчиците не са обявили датата официално. Системните изисквания също все още не са налични.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини