Riot обяви преработка на „Yuumi“ през следващата година, но ще бъде ли достатъчна?

Riot Games обяви подробности за rework-a на шампиона от League of Legends – Yuumi – която трябва да пристигне някъде през следващата година. Актуализацията все още е в ранен етап на разработка и конкретни подробности за това какво ще се промени тепърва ще бъдат уточнявани.

Въпреки това, в дълга публикация в блога, екипът от разработчици разкри какво иска да постигне с преработката и сподели част от плановете за това как планира да промени Yuumi.

Ключовото нещо, което трябва да се отбележи, е, че тя все още ще остава прикрепена към други играчи за дълги периоди от време, което колко и да не се нрави на феновете, това е ключът към това как работи самият герой. Въпреки това, запазвайки тази основна част от нея, стремежът ще е насочен към намаляне на нейната ефективност в други области.

yuumi-lol

Като цяло идеята е да се намали нейният damage, както и част от healing-a, а освен това вероятно ще видим и промяна на най-силната й магия – там се обмисля вариант, в който тя да бъде избягвана по по-лесни начини от останалите герои.

Някои играчи призовават за преработка на Yuumi от векове, тъй като шампионът определено предизвиква разногласия. „Котката“ е лесна за научаване от новаците, а освен това е непрекъснато защитена, докато е „прикачена“ към някого. Доста досадно, особено, когато става дума за някой tank…

Да не забравяме, че в професионалната игра, Yuumi е един от най-популярните шампиони на последните две световни първенства, в които доминира в ролята си.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини