Riot разкри нов герой – запознайте се със Zeri, The Spark of Zaun!

Новата година може и току-що да настъпи, но Riot Games вече започва ударно с новина, която няма как да не зарадва феновете на League of Legends. Разработчиците официално представиха следващия шампион, който ще се присъедини към обширния списък, а именно: Zeri, Spark of Zaun.

Zeri е описана като упорита, енергична млада жена от работническата класа на Zaun. Според официалната й биография, героинята зарежда себе си и собствения си пистолет с електрическа магия (pistol = ADC?). Способностите й се влияят от емоциите й, затова тя пренася любовта и подкрепата на семейството и дома си във всяка битка.

Riot определено ни оставя да си изградим самостоятел образ, преди официално да разкрие всички способности.

зери

Да, Zeri ще е ADC, като историята й е свързана по някакъв начин с друг шампион от играта и от земите на ZaunEkko. Според преданията магията й се появява още от раждането й и силите и често засягат както хората, така и електрическото захранване.

Някои я обичат, други я смятат за досадна, тъй като в детските си години е причинявала доста тежки щети, ако стане твърде емоционална. Какво ли ни очаква този път в играта?

Датата на излизане на Zeri в League of Legends все още не е обявена, но случи ли се – веднага ще разкрием всички подробности, касаещи способностите й.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини