Смях в залата! Rockstar се извини за GTA: Definitive Edition и върна старите версии в магазина!

Стартът на Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition не мина добре.. Даже не трябва да си кривим душата – мина ужасно.

В началото всичко започна с голяма бъркотия, която аха да се подреди, ама не успя! Това моментално накара феновете да си припомнят за оригиналните версии, които пък от своя страна бяха премахнати още в мига, в който стартира новото ремастерирано издание.

Е, днес е хубав ден за всички, защото добрите новини долетяха директно от Rockstar, който връща класическите версии обратно в магазина.

„Първо, искаме искрено да се извиним на всички, които се сблъскаха с проблемите по време на играта. Поредицата Grand Theft Auto и игрите, включени в тази емблематична трилогия, са толкова специални за нас, колкото са за феновете по целия свят. Актуализираните версии на тези класически игри не стартираха в състояние, което отговаря на нашите стандарти за качество или стандартите, които нашите фенове очакват.“ – заявиха от Rockstar.

Разбира се, компанията не се отказва от ремастерираната си трилогия, а дори обещава, че работата по премахването на всички неприятни бъгове е започнала и ще се появи с бъдещи актуализации. Междувременно обаче, класическите версии ​​на Grand Theft Auto 3, Vice City и San Andreas ще бъдат пуснати отново в Rockstar Store като пакет. Това е още по-добре, защото всеки, който притежава GTA Trilogy или който я закупи до 30 юни 2022 г., ще получи безплатно класическите игри.

Замазване на очите ли е това или може би Rockstar е попаднал в задънена улица? Разработчиците на трилогията са едни от най-тормозените в социалните медии, а компанията помоли общността да уважава хората, работили върху играта, докато проблемите бъдат отстранени.

Представител на Rockstar потвърди още, че класическият пакет на трилогията GTA ще бъде достъпен само в магазина на Rockstar, а не в Steam.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини