„s1mple“ нападна ESL! Качи снимки с мухъл по стаите в хотела и обяви, че се събужда с насекоми!

Интересна случка се разви по време на плейофите на ESL Pro League Season 16 в Малта. Става ясно, че професионални състезатели по Counter-Strike са били настанени в ужасни условия, докато изминават своя път към плейофите на лигата.

През цялата история на CS:GO и електронните спортове като цяло, играчите винаги трябва да се справят с постоянните пътувания, различните по трудност условия на надпревара и лошите условия по различни локации, в които биват настанени.

Александър “s1mple” Костилиев се обърна към ESL в Twitter, за да изрази възмущението си от състоянието на хотелските стаи, които са предоставени по време на участието му в ESL Pro League Season 16.

kostiliev

Украинският сътезател сподели, че е влизал и излизал в различни хотелски стаи и се е сблъскал с нездравословни условия. Той се прицели в професионализма на ESL, молейки ги чрез публикация „да се събудят и да напомнят на служителите си какво е професионализъм“.

Играч номер едно в света се оплака от комуникацията с лигата, споделяйки гнева си към организаторите на турнира и предоставения от тях хотел. След това суперзвездата на NaVi сподели снимки на условията в хотелската си стая, които изглеждат потресаващо.

muhal-simple

„S1mple“ се оплака, че се събужда с мравки в леглото си и мухъл, покриващ зони близо до вентилацията. Вицепрезидентът Улрих “TheFlyingDJ” Шулце отговори на оплакванията на играча, с пост в Reddit, като заяви:

„Имахме разговор с всички отбори и играчи от началото на EPL, търсейки решения на различни проблеми, които се бяха появили, така че не сме спирали да водим диалози с играчите. Все още разследваме как това с мухала се е случило и защо „s1mple“ се е оплакал чак след като пусна публикацията си в Twitter.“

По-късно Шулце добави, че те все още разследват проблемите и че Костилиев е единственият играч, който е повдигнал оплаквания от всички други в 24 отбора.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини