Лош старт за Fnatic малко преди Worlds 2022! „Upset“ и „Hylissang“ са с положителни тестове за Covid-19!

Ако сте фен на европейските League of Legends отбори и ще подкрепяте четиримата представители на региона на Worlds 2022, имаме лоши новини за вас. Fnatic потвърди, че двама играчи от състава на организацията са дали положителни тестове за COVID-19.

Пътуването до Северна Америка на Елиас „Upset“ Лип и нашето момче Здравец „Hylissang“ Гълъбов, ще бъде отложено след като и двамата са заразени с вируса.

Fnatic допълни още, че ще работи в тясно сътрудничество с Riot, за да се увери, че отборът ще пристигне безопасно преди първия им мач в четвъртък, 29 септември.

fnatic-covid19

„Upset“ и „Hylissang“ се чувстват добре, но все пак ще им трябва известно време, за да се възстановят от ефектите на заболяването. Това обаче означава, че тимът им няма да разполага с титулярния си състав в ранните фази на първенството.

Отборът трябва да излети за Мексико Сити в събота, 24 септември, но сега титулярният състав вероятно ще се наложе да тренира на различни места, малко преди най-големия турнир за годината.

Worlds 2022 стартира в четвъртък, 29 септември, когато Fnatic ще се изправят срещу Evil Geniuses от Северна Америка, за да започнат своето пътуване към Summoner’s Cup.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини