„s1mple“ няма да ходи никъде! Звездата на Na`Vi отрече да си взима почивка от CS:GO!

Напоследък се появиха доста спекулации относно бъдещето на „s1mple“, но ето че суперзвездата на Natus Vincere изясни сам нещата. На скорошна пресконференция, малко преди IEM Cologne 2022, снайперистът на  заяви, че вече не планира да си вземе почивка от CS:GO.

Притесненията на феновете относно предполагаема пауза в кариерата на един от най-добрите играчи, идват от собствените му думи в интервю през юни.

Тогава 24-годишният украинец обясни, че продължаващото нахлуване на Русия в страната му е повлияло на психическото му състояние.

s1mple-navi

„Може би ще си взема почивка, защото трябва да правя много други неща в момента, като например трябва да се преместя, да взема много документи. Когато имаш турнир след турнир, просто нямаш времето да свършиш всичко това.“ – заяви Костилиев.

„s1mple“ ще се състезава на IEM Cologne 2022, който е последният турнир преди тазгодишната „лятна ваканция“, която ще продължи до 19 август.

В Кьолн, първият съперник на Natus Vincere ще бъде съставът на Mousesports, който се класира чрез Play-In-фазата преди дни.

Мачът е планиран да започне в 9 часа сутринта, CT.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини