SKADE отпадна на 1/4 финалите за Pinnacle Winter Series 2

Най-добрият български отбор SKADE не успя да преодолее ENCE и загуби с 2:0 карти на четвъртфинала на Pinnacle Winter Series 2. За съжаление нашите момчета не показаха обичайното си ниво на игра и с единтичен резултат от 16:11 на двете карти отпадна преди голямата им цел, а именно място на LAN Sweet LAN 2022.

 

Следващото голямо предизвикателство пред SKADE ще е втората европейска RMR Open квалификация, която стартира на 1ви март.

 

 

  • de_ancient

 

Първата карта беше избрана от SKADE и те стартираха като Т. За съжаление всичко се разви катастрофално за тях и на почвиката резултата беше 13:2 в полза на ENCE. Показателното за ситуацията бе, че през първите 11 рунда, лидерът на отбора Симеон „dream3r“ Ганев не успя да запише нито един фраг. Втората половина започна много по-добре за нашите сънародници, които успяха да спечелят цели 9 поредни рунда, като именно dream3r и SHiPZ блеснаха с изигравания, докарвайки резултата до 13:11. Но това беше и последната добра новина за момчетата от SKADE, които загубиха последните 3 рунда, след няколко много равностойни битки, завършвайки карата с победа за ENCE с 16:11.

 

  • de_mirage

 

На избраната от ENCE карта, SKADE започнаха като CT и след като загубиха първите 2 рунда, успяха да стабилизрат играта си, печелейки следващите 6, но в крайна сметка първата част отиде на сметката на ENCE с 8:7. Втората половина двата отбора си размениха по няколко рунда, докато отново стигнаха до 13:11 и точно в тези ключови моменти българския отбор отново не успя да покаже най-добрата си игра и ENCE завоюваха победата с 16:11.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини