Skarner победи! Героят ще получи визуален ъпдейт до края на годината!

Феновете на League of Legends взеха решение при кого ще отиде следващият голям визуален ъпдейт, а името на шампиона е Skarner. Създаден преди десетилетие, героят със сигурност заслужава основен ремонт, а освен това победи и четирима други конкуренти, за да заеме първото място в анкетата, насочена към LoL-обществото.

Skarner разполага със само шест скина до този момент, а и ако вземем предвид възрастта му, изглежда подходящ избор за следващия голям VGU. Все още няма информация кога ще се случи той, като се има предвид, че гласуването току-що приключи, но разработчиците казват, че ще минат няколко месеца, докато тепърва го започнат.

Те добавят още, че можем да следим за актуализации през тази година, а крайният резултат вероятно някъде през зимните месеци.

skarnerlol

„Много сме развълнувани, че Skarner спечели гласуването за VGU, тъй като смятаме, че той има много потенциал да се превърне в нещо наистина специално! Опитвахме по-малки преработки в миналото, но това никога не повлия на цялостната му игра, така че сега ще направим по-масивна реконструкция на неговия комплект и визуализация.“ – заяви dev team-ът на Riot.

Останалата информация за Patch 12.4 в League of Legends е вече налична, като ни дава информация какво да очакваме от играта през следващите седмици.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини