Snoop Dogg стана член на борда на директорите на FaZe Clan!

Легендарният рапър от Западното крайбрежиеСнууп Дог – официално се присъедини към FaZe Clan. В съобщение от организацията за електронни спортове стана ясно, че Снууп е вече част от борда на директорите.

Както много фенове на игрите забелязаха, рапърът носеше верига на FaZe Clan по време на изпълнението си на Super Bowl LVI на полувремето. Оказа се, че това не е просто моден аксесоар, след като номинираният цели 17 пъти за Грами изпълнител, вече официално се присъедини към най-популярната и богата организация в гейминга.

В прессъобщение FaZe Clan разкри, че Снууп ще стане един от директорите им след сливането с BRPM, което ще превърне FaZe в публично търгувана компания съвсем скоро. Самият Снууп Дог също обяви членството си с „tweet“.

snoop-faze

Според новините около сделката, синът на рапъра – Кордел Бродус – е този, който е спомогнал за това партньорство. Баща му спомена това и в съобщение:

„Има смисъл да си партнираме с FaZe Clan както като член на екипа, така и като член на борда на директорите. Младите хора се идентифицират с марката си и това е нещо, което моят син Кордел знаеше и заради това сега работим заедно.“

FaZe проведе благотворителен футболен мач преди Super Bowl, като $25 000 бяха дарени на младежката футболна лига на Снууп Дог. Организацията също така обяви, че в партньорство с рапъра ще стартира програма за популяризиране на общността, съсредоточена около благотворителни дейности, които подкрепят младежта и спорта.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини