Спряха снимките на третия сезон на The Witcher! Виновникът е Covid-19!

Снимките на Season 3 на The Witcher са временно спрени, а причината е отново малката гадинка – Covid-19. Непотвърдени доклади разкриват, че самият Гералт, Хенри Кавил, е дал положителен тест, но от Netflix не потвърждават новината.

Компанията заяви в изявление до The Hollywood Reporter, че продукцията на Season 3 е на пауза заради вируса, и че ще започне работа веднага щом положението стане безопасно.

Ако всичко това ви звучи познато, то е защото Season 2 на популярния фентъзи сериал също трябваше да бъде спрян временно през 2020 г., отново заради Covid-19.

thewitcherseason3

Смята се, че новият вариант на вируса, BA.5, е сред най-предаваните. Президентът на САЩ, Джо Байдън, наскоро също се разболя, но се възстанови.

The Witcher: Season 3 все още няма официална дата на излизане. Това, което знаем е, че Кавил се завръща в ролята на Гералт, Фрея Алън се завръща като Сири, а Аня Чалотра се завръща в ролята на Йенефер.

Season 2 дебютира през 2021 г. и спечели три номинации за Еми, включително за координация на каскадьорите, изключителни фентъзи/научно-фантастични костюми и специални и визуални ефекти.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини