Stalker 2: Heart of Chernobyl се отлага за декември!

Stalker 2: Heart of Chernobyl, дългоочакваното заглавие на култовата поредица шуутъри на GSC Game World, претърпя отлагане. Студиото заяви в публикация, че вместо да пристигне на пазара през април, както е планирана, играта ще излезе на 8 декември.

„Тези допълнителни седем месеца на разработка са необходими, за да изпълним нашата визия и да постигнем желаното състояние на играта. Stalker 2 е най-големият проект в историята на GSC и изисква задълбочено тестване и полиране. Ние сме убедени, че разработката трябва да отнеме толкова време, колкото е необходимо, когато става дума за такъв проект.“

stalker2

Каквато и да е причината, то ние нямаме нищо против да изчакаме още няколко месеца. Оригиналният Stalker: Shadow of Chernobyl беше прословуто бавен и беден откъм ефекти, сега изглежда, че Stalker 2 ще предложи доста по-добро, плавно и стабилно изживяване.

Въпреки близката първоначална дата на пускане, до момента не сме видяли много от предстоящата игра, освен системните изисквания и няколко кратки, добре подбрани трейлъра. Остава ни само да се надяваме, че времето ще се изтърколи бързичко и обещанията на GSC Game World, за повече информация, актуализации и демонстрации през тази година, ще бъдат изпълнени в срок.

Така, де. Поне те.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини