Steam Deck започва своето разпространение през февруари!

Портативната конзола Steam Deck ще започне своето разпространение по график. Въпреки глобалната пандемия, проблемите с доставките, чиповете и всички останали спънки, дългоочакваното устройство се подготвя да излезе на пазара до края на февруари, според информация от Valve Corporation.

Ако не сте регистрирани, за да се сдобиете със Steam Deck, трябва да проверите наличността на резервациите, като там ще намерите цялата инфорамция кога приблизително може да очаквате да пристигнете поръчката ви. Ситуацията до момента е такава, че очакваната доставка на поръчка е „След второто тримесечие на 2022 г.

steamdeckconsole

За тези, които се чудят как любимите им Steam игри ще се представят на дългоочакваното преносимо устройство, Valve обяви, че преглежда целия каталог на платформата за съвместимост със Steam Deck. Това означава, че се проверяват четири основни категории: цялостна възможност за подкарване на дадена игра на конзолата, плавно и добро изживяване, съвместимост с резолюцията на дисплея и системна поддръжка.

След като това приключи, всяка игра получава отметка за одобрение – Steam Deck Verified – и се прибавя в непрекъснато нарастващата библиотека с игри на Steam.

С нарастването на производството, няма да мине много време, преди потребителите най-накрая да се доберат до Steam Deck.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини