Steam премахва „Lunar New Year Sales“, за сметка на новата кампания „Spring Sales“!

Valve прави промяна в графика си при големите промоции в Steam. Компанията обяви този вторник, че от догодина ще замени Lunar New Year, която провежда от 2016-та, с годишна пролетна разпродажба. Първата версия на тази пролетна разпродажба ще се проведе от 16 до 23 март.

„Добавянето на пролетна разпродажба беше силно желана от нашата общност на разработчици и издатели. Това ще ни позволи да създадем повече пространство между четирите големи сезонни намалени през годината и ще предоставим повече възможности на разработчиците да разширят и изпълнят своя календар с отстъпки.“

/Valve/

steam-spring-sale

Що се отнася до причината, поради която се преустановява Lunar New Year, която обикновено се провеждаше в края на януари или началото на февруари, Valve казва, че базирайки се на обратната връзка се оказва, че кампанията е била твърде близо до празничните разпродажби през декември.

Новата пролетна кампания вече ще направи така, че да има голяма кампания в Steam за всеки сезон, а Valve сподели датите за предстоящите есенни и зимни такива. Есенната ще се проведе от 22 до 29 ноември, докато зимната ще се проведе от 22 до 5 януари.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини