Ветераните от Dota2 – „EternaLEnVy“ и „Ryoya“, прекратиха своите кариери!

Две забележителни имена от северноамериканската Dota 2-сцена – „EternaLEnVy“ и „Ryoya“, обявиха оттеглянето си от професионалната игра вчера.

„Ryoya“, по-активният от двамата, заяви, че вече не изпитва същото удоволствие, докато играе популярната MOBA. Той е активен от 2014 г. и последно игра за TOOBASED, с който отбор се раздели през май.

Въпреки че организацията стигна до първа дивизия след експлозивен сезон, момчетата не съумяха да се изкачат в NA DPC и в крайна сметка бяха прехвърлени във втора дивизия.

dotaveterans

„EternaLEnVy“, от друга страна, отсъстваше от състезателната сцена за известно време. След славните си дни в Team Secret през 2015 г., той обиколи доста отбори, включително Fnatic, Cloud9, compLexity и beastcoast.

И двамата притежават две от най-дългите автобиографии в северноамериканската Dota 2-сцена. Те се състезават почти от пускането на играта, но винаги идва момент, в който играчът трябва да намери волята си и да продължи да развива уменията си.

Dota 2 е непрекъснато развиваща се игра, което означава, че оставането на върха ще бъде толкова трудно, колкото и достигането до там.

Две легендарни имена може официално да са се оттеглили вчера, но няма съмнение, че те са вдъхновили стотици други да тренират усилено и да работят за достигане на подобни успехи.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини