Vex, The Gloomist, е новият герой в League of Legends! (ВИДЕО)

League of Legends предлага много и различни шампиони, които са не само уникални заради способностите и приложението си, но и са групирани в нещо като вид, раса или.. каквото искате го наречете.. Ето, че се задава нов герой, който ще е от семейството на така наречените Yordles и ще се казва Vex – “The Gloomy Mage”.

Новият шампион ще бъде от женски пол – тъжен Emo Yordle, който командва собствената си зловеща сянка, чрез която умее да контролира бойното поле. Vex изглежда като мощен магьосник, чиито способности имат доста далечен обхват.

Riot не разкрива все още с точност пълните способности на шампиона, но от скорошния трейлър разбираме, че тя използва сянката си, за да се придвижва по картата по-бързо, както и да успява да инициира битки. Трейлърът за Vex беше пуснат преди два дни на 2 септември и веднага разбуни духовете в LoL-общността.

Героят първоначално е трябвало да бъде пуснат преди Akshan, като дори се появява в неотдавнашното събитие на Sentinel Of Light в главната роля, но е забавен за близко бъдеще поради неясни причини.

За момента повечето подробности от предстоящия пач по League Of Legends не споменават Vex, като е твърде възможно тя да изчака Patch 11.19, за да се появи на Rift-a.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини