eFootball 2022 на Konami излиза този месец! Ето какво да очакваме от играта!

Безплатният eFootball 2022 на Konami излиза този месец, а ако трябва да бъден по-точни – в четвъртък, 30 септември. Играта е планирана неслучайно да излезе ден, преди FIFA22 на EA, чийто старт е обявен за 1 октомври.

eFootball 2022 е преработено и ребрандирано продължение на дългогодишната поредица Pro Evolution Soccer или PES, както е широко известно. Заглавието обещава да раздвижи доста добре познатата механика и формулата на играта, след като ще бъде напълно безплатна и с нов графичен engine.

На 30 септември официалните отбори, които ще бъдат на разположение, са:

·        Барселона

·        Байерн Мюнхен

·        Ювентус

·        Манчестър Юнайтед

·        Арсенал

·        Коринтианс

·        Фламенго

·        Ривър Плейт

·        Сао Пауло

Отборите, включени в eFootball 2020 очевидно ще бъдат по-малко на брой от стотиците, налични във FIFA22, но Konami заяви, че с времето ще бъдат добавяни още отбори, всички от които ще бъдат безплатни.

Що се отнася до официалните стадиони, нещата не са много повече като количество. Налични ще бъдат шест арени, от които да избираме:

·        Камп Ноу (Барселона)

·        Олд Трафорд (Манчестър Юнайтед)

·        Алианц Стейдиъм (Ювентус)

·        Емирейтс Стейдиъм (Арсенал)

·        Алианц Арена (ФК Байерн)

·        eFootball Стейдиъм (общ)

eFootball 2022 ще бъде наличен за PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S, мобилни устройства и PC. Кръстосаната игра ще дойде в малко по-късен ъпдейт, някъде около ноември, което означава, че на която и платформа да играем eFootball 2022, ще можем да се изправим срещу други играчи. Мобилните плейъри също ще получат поддръжка за контролери и възможност за игра срещу хората с конзоли и компютри, чрез актуализация някъде през зимата (от декември до март).

Няма гаранция, че новият подход за безплатна игра ще се отплати подобаващо, но това е ход, който е правилният за Konami. Трудно е да се види как компанията би могла да продължи надпреварата с конкурента си FIFA22, като предлага платени годишни издания, въпреки че мнозина смятат, че PES винаги е бил по-добрият симулатор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини