Все повече известни стриймъри напускат Diablo Immortal! Фиаското с играта продължава!

Все повече от най-големите стриймъри на Diablo Immortal и фигури от общността се отказват от играта, а сайтът на Maxroll обяви, че затваря своята специална секция, посветена на дългоочакваната игра на Blizzard.

Това последва и няколко други известни имена, които наскоро се оттеглиха, като Quin69, който драматично изтри героя си, след като похарчи $15 000, за да получи един единствен легендарен скъпоценен камък от максимален ранг.

Wudijo, който е играл заглавия на Blizzard, включително Diablo и Warcraft, на високо ниво в продължение на повече от десетилетие, каза, че не планира да пуска повече видеоклипове или ръководства в YouTube за Immortal и добави, че много от приятелите му са се отказали от играта, защото са демотивирани.

Други големи стриймъри в Twitch и YouTube, свързани с Diablo и други игри на Blizzard, включително Quin69, Bellular Gaming и Asmongold, спряха да играят Immortal.

„Исках да прегледам тази игра – не мога. Ако никога повече не ми се наложи да говоря за Diablo Immortal, това ще бъде чудесно.”

/Bellular – стриймър/

„Тя не въвежда почти никакви нови идеи, с изключение на идеите, които идват от отдела за осигуряване на приходи.“

/Аsmongold – стриймър/

immo-dis

Също така напоследък се появиха множество теми в Reddit на Diablo Immortal за играчи, които напускат, цитирайки скуката в края на играта или усещането, че играчите, които плащат, имат твърде значително предимство пред тези, които играят безплатно.

Отпадането на масата от фенове може да бъде трудно да се прецени като количество, но напускането на множество големи стриймъри, които имат опит с други заглавия на Blizzard, определено не предвещава нищо добро за бъдещето на играта.

Наскоро нови изчисления разкриха, че завършена версия на Diablo Immortal може да струва до $500 000. Blizzard вече подразни с първата актуализация, така че ще видим скоро дали техните промени могат да накарат някой от тези фенове да се завърне или щетите са вече нанесени.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини