WWE 2K22 излиза през март, а цената ще варира от $70 до $120!

Преди дни в мрежата се появи обложката на играта за PS5, както и информация около предварителните поръчки, които могат да бъдат направени в бъдеще. Днес със сигурност разбираме, че разработчиците от 2K потвърждават цялата информация и leak-ът се е оказал самата истина.

Рей Мистерио ще бъде звездата на корицата на играта, а предварителната поръчка ще даде бонус на играчите – пакета Undertaker Immortal Pack, който включва три допълнителни персонажа на Гробаря.

WWE 2K22 ще бъде налична в четири отделни версии, всяка от които ще представи различно съдържание. Това ще бъде първото заглавие на WWE 2K, след като поредицата пропусна годишната си версия поради катастрофалното стартиране на WWE 2K20.

wwe2k22

Именно 2K20 беше разочароващ дебют за разработчиците Visual Concepts, което доведе до един от най-ниските резултати на Metacritic в историята на 2K, най-вече поради огромния брой технически проблеми при старта.

„Основният геймплей е една от главните инвестиции, които правим за новата част част, един от шестте стълба, върху които сме фокусирани при разработката. Разглеждахме много обичани предишни игри като No Mercy или Smackdown: Here Comes the Pain, заедно с най-добрите франчайзи в този жанр, за да изградим нова основа за WWE 2K22.“ – разкриха разработчиците по време на Reddit Q&A през лятото на 2020 година.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини