Xbox Game Pass добави още една игра-изненада!

Xbox започна да пуска игри в популярната си абонаментна услуга за Game Pass, без да ги обявява предварително, което е атрактивно за феновете и потребителите, но и малко странно откъм рекламна гледна точка. Този път бе анонсирана четвъртата част на носталгичната Serious Sam, която до този момент беше достъпна само за PC и Stadia, но днес изненадващо стартира и на Xbox Series X/S и PlayStation 5, както и в Game Pass.

Serious Sam 4 е FPS, в който защитавате земята от армия от извънземни нашественици. В допълнение към Single Player кампанията, заглавието предлага и кооперативен режим за до четирима играчи. Старото поколение геймъри вероятно си спомнят първата част, която излезе преди около 20 години и беше абсолютен хит!

serious-sam-4

По време на последното си излизане на пазара, играта не направи добър старт, но разработчиците имаха една година, за да я оптимизират до последното поколение конзоли. Освен това няма по-добър момент от този, в който може да се насладите на заглавие, което е безплатно!

През изминалата седмица Xbox добави Townscaper и Generation Zero към абонаментната услуга, като отново не обяви това предсварително. Малко е странно подобни действия да бъдат лишавани от какъвто и да е маркетинг, но явно от компанията така са преценили.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини