Yu-Gi-Oh: Master Duel получава още ново съдържание!

Популярната игра с карти Yu-Gi-Oh: Master Duel получи още, а при това и подходящо соло съдържание, ако искате да си починете от десетките поредни битки срещу опоненти онлайн. Актуализацията е безплатна, така че всичко, което трябва да направите, е да скочите в Steam, за да я изпробвате.

Konami обясни в съобщение за пресата, че новият Gate в соло режима разказва историята на тестето Weather Painters чрез различни геймплей мисии. Ако не сте запознати, тези карти са вдъхновени от различни метеорологични явления като гръмотевици или светкавици, съчетани с артистичност – доста добре извисувани и оцветени.

yugioh-master-duel-

Weather Painters обикновено са доста силни в поставянето на капани и заклинания на терена, ако това е вашата стратегия, разбира се.

Безплатното съдържание идва в момент, в който Yu-Gi-Oh: Master Duel достига друг етап на развитие. Според Konami, безплатната игра с карти е била свалена повече от 20 милиона пъти на компютър, мобилни устройства и конзоли, откакто стартира преди два месеца.

Това се случи в началото на февруари, като в резултат на което, разработчиците раздадоха множество безплатни скъпоценни камъни (валутата в играта).

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини