Забравете RGB-клавиатурите.. Centerpiece работи с UE5, предлагайки интерактивно видео под бутоните!

Кой каза, че клавиатурите трябва да имат само една функционалност? Всички знаем, че те са потенциално най-важната и видима периферия, която едно бюро може да има. Седят най-отпред, без тях е абсурдно да се работи и често предлагат интересни визуални ефекти, особено ако сте фен на RGB-то .

Какво ще кажете обаче за клавиатура, която може да ви предложи не само светещи нюанси на цветовете, а направо … цял филм, който да върви в бекграунда под клавишите ви?

Centerpiece е продукт, който представлява точно това!

centerpiece

Цял интерактивен екран зад кристално ясните клавиши предлага невероятни визуализации. Не само анимациите са красиви, но може и да реагира на натискането на бутоните.

Клавиатурите с LED-осветление имат подобни режими и днес, но определено е различно, когато виждате красиви вълни, а не само до болка познати цветни светлини.

Освен че изглежда адски страхотно, Centerpiece не дава много информация на потенциалните си клиенти в това видео, което е малко тревожно. Въпреки това разбираме, че се отличава с CPU, GPU и видими графични възможности, и изглежда малко повече като странен all-in-one компютър, а не просто като клавиатура.

Като вземете предвид това, цената от $349 USD вероятно има смисъл. Това ще да е скъпа периферия, но като се има предвид колко ефектно изглежда, може би си струва. А кой знае – може и това да е бъдещето?

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини