Божидар "bzm" Богданов и OG се класираха за плейофите на Riyadh Masters 2024, част от Световното първенство по електронни спортове в Саудитска Арабия, с награден фонд 5 млн. долара.
Ерлинг Холанд от Манчестър Сити стана най-скъпият играч в историята на Fantasy Premier League (FPL). Цената на норвежеца за 2024-25 подобри рекорда, който държеше самият той заедно с Робин ван Перси, Кристиано Роналдо и Тиери Анри.
IShowSpeed се включи от българската столица, София. Американецът разгледа храм-паметника "Св. Александър Невски", облече носия и опита храната в традиционна механа, а после се срещна с кмета на София Васил Терзиев.
Андерс "Vejrgang" Веярганг направи Дания европейски шампион по електронен футбол. Във финала той победи представителя на домакините на UEFA EURO 2024, "Umut" от Германия с 4:3.
Т1 спечели финала на турнира по League of Legends на Световното първенство по електронни спортове в Рияд, Саудитска Арабия. В ключовата среща за трофея, легендата "Faker" и тимът му надвиха китайския Top Esports с 3:1.
Новият капитан на G2 Esports е полската легенда Януш "Snax" Погоржелски. Решението на ръководството предизвика бум на недоволство сред привържениците на "самураите". Никола "NiKo" Ковач се завръща към изконната си функция на стрелец