Когато "отрочето" на CDPR стартира за първи път миналата година, то видя най-лошия си "рожден ден", особено за конзолни устройства, поради крайната си незавършеност и множеството бъгове, по чието отстраняване компанията работи оттогава насам. Заглавието дори беше свалено от магазина на PlayStation, което предизвика вълна от коментари.
Сложността на играта не е за подценяване, а изборът да се криеш от големия и гаден убиец или да бъдеш убиец и да се опитваш да намериш останалите жертви, предразполага за разчупен и забавен геймплей, както и за доста различни стратегии. Dead by Daylight ще се появи в Epic Games Store на 2 декември и ще бъде безплатен до 9 декември.
Точно преди една година се появиха слухове и съмнения по отношение на това дали Uncharted 5 се разработва в студиото Sony San Diego, в което работи мистериозният екип на PlayStation Studios - все още неофициално формиран. До този момент нямаше направени съобщения дали играта ще има продължения или спираше с четвъртата си част.
Цените на електроенергията в Швеция са сравнително добри и благодарение на усилията за възобновяема енергия, страната за съжаление привлича много от криптокопачите. Това вероятно ще се увеличи и допълнително, след като Китай обяви криптовалутите за незаконни и мнозина копачи трябва да си намерят нови локации.
През последната седмица отборът на Team Liquid постепенно разкриваше състава си за Сезон 2022 в LCS. След като потвърди завръщането на support-а си „CoreJJ“, организацията преподписа и с jungler-а „Santorin“, top laner-a “Bwipo” и бившото ADC на Rogue – “Hans Sama”.
Шведският професионален CS:GO състезател - Алфред ‘RuStY’ Карлсон, получи вероятно един от най-странните "подаръци", които някой може да получи от свой почитател или от човек, симпатизиращ на отбора му.