Riot скоро ще добави и VALORANT към мобилния пазар. Дата на пускане обаче също предстои да бъде обявена.
Той е единственият играч от отбора на T1, чийто договор не е удължен до края на Сезон 2023, за разлика от другите му съотборници, което го прави свободен агент от утре, 21 ноември, според глобалната база данни на Riot Games.
Това е доста значителна промяна за снайперистите, чиято роля отдавна е любима за феновете на играта. Огромното намаление на размера на пълнителя непременно ще повлияе на начина, по който играчите ще подхождат към действията си. 
Това означава, че ако сте спрели някъде в Shadowlands, можете да достигнете до максимално ниво само за 2 часа, особено с помощта на предмети и добър маршрут за търсене.
През март тази година друг случай, включващ Intel и VSLI, също отиде в полза на последния, струвайки на Intel още по-тежката санкция от $2.2 милиарда. Допълнителни искове от VSLI към Intel също трябва да бъдат заведени в американските съдилища по-късно тази година.
Ситуацията с договора на „Jankos“ предизвика дискусии в League of Legends-общността . На 22 октомври състезателят обяви, че няма да играе вече за G2 Esports през следващия сезон, заради лошото представяне на отбора на Worlds 2022.