26-годишният играч ще заеме мястото на Лудвиг "⁠HEAP'' Алонсо, който играеше за Fnatic на проби през последните няколко месеца. Имаше слухове, че организацията е на път да подпише с капитан, който да ръководи техния CS:GO отбор, но трансферът на "FASHR" означава, че Уилям „⁠mezii⁠“ Мериман ще запази поста си през следващите месеци.
Партньорството между Blizzard и NetEase датира от 2008 година. Китайската компания работи с WoW в страната от 2009-та, като публикува всички игри на Blizzard, пуснати в Китай. Освен това си партнира с нея при разработката на заглавията и взима участие в неща, като Overwatch League, например.
И докато първите две игри определят местоположението на действията в ресторант, третата игра извежда играчите на открития път. Наскоро пожар изгаря ресторанта, който сте обитавали в Cook Serve Delicious 1 и 2, което означава, че всички отивате на пътешествие с камион за храна (food truck).
След внезапното му отстраняване от украинската организация в края на май, 23-годишният играч изпрати оферти към множество тимове, за да види към кого ще се присъедини до края на 2022 г. Не след дълго слуховете за възможно преминаване в G2 се появиха на преден план.
След като Valve достигне своя капацитет и за този период, следващите заявки ще започнат да пълнят опашката за доставка за началото на 2023 г. Актуализацията идва месец след като компанията заяви, че удвоява броя на седмичните доставки на Steam Deck.
The Witcher: Season 3 все още няма официална дата на излизане. Това, което знаем е, че Кавил се завръща в ролята на Гералт, Фрея Алън се завръща като Сири, а Аня Чалотра се завръща в ролята на Йенефер.