По-рано планирано за пускане в началото на лятото, разширението на историята вече претърпя едно забавяне, а ето че сега ще се насочи и към дата на пускане през септември, за да отговори на очакванията на всички геймъри.
Тъй като данните за продажбите са само до края на март, кой знае колко още бройки от играта са продадени през април и началото на май. Не бихме се учудили, ако Elden Ring вече е надхвърлил 15 милиона и сме любопитни да видим дали ще се доближава до 20-те милиона продадени копия до края на 2022 година.
Шефовете в EA определено са настроени позитивно за бъдещето на играта и разчитат на пускането на мобилната й версия по-късно този месец, за да осигурят допълнително увеличение на приходите както на франчайза, така и на компанията през следващата фискална година.
През следващите седмици Dignitas ще преосмисля бъдещето си в CS:GO, надявайки се да направи отбор, който може да се конкурира за трофеи, но ако това не се случи, може и да обмисли оттеглянето си.
Square Enix вече е в лоша поредица от игри с високо значение през последните години – Marvel's Avengers, Guardians of the Galaxy и може би най-ужасният му провал - Babylon’s Fall, оглавяват черната серия. 
Ако изтичането на информация се окаже истина, убиецът е доста неприятно изглеждащото създание, наречено The Dredge. Официалното му разкриване в Dead by Daylight трябваше да се случи на 17 май, когато феновете и разработчиците ще отбележат шестата й годишнина.