Какво ще кажете обаче за клавиатура, която може да ви предложи не само светещи нюанси на цветовете, а направо ... цял филм, който да върви в бекграунда под клавишите ви? Centerpiece е продукт, който предлага точно това!
Lenovo Legion 5 Pro 2022 16IAH7H е мобилен компютър от най-високо ниво, предлагащ значително подобрение в производителността спрямо предишното поколение, както и забележителен скок в графично отношение.
Ако сте се потопили в хардуерните дебри на пазара за висококачествени и мощни лаптопи, които да могат да се справят с всички задачи, които им поставите, то Lenovo Legion 7 (Gen 7 2022) е най-добрата опция за вас.
Не забравяйте, че цените са намалени, но преди да използвате купона на Epic, така че в крайна сметка те ще паднат още малко. Празничната разпродажба продължава до 5 януари, но ежедневните раздавания на игри продължават само до 30 декември, така че вземете ги, докато можете.
Някои играчи призовават за преработка на Yuumi от векове, тъй като шампионът определено предизвиква разногласия. "Котката" е лесна за научаване от новаците, а освен това е непрекъснато защитена, докато е "прикачена" към някого. Доста досадно, особено, когато става дума за някой tank...
Компанията не крие, че ще има продължение на портативната конзола, а дизайнерите й Лорънс Янг и Пиер-Лу Грифе засегнаха няколко приоритета, които би следвало Steam Deck 2 да притежава и ние да получим в следващото поколение.