Cloud9 е опитал да привлече шампионът на A1 Gaming League с BetBoom Team Александър "zorte" Загодиренко. 25-годишният руски снайперист обаче е отказал.
Бившият съотборник на българския състезател по Dota 2 Божидар "bzm" Богданов, с когото бяха състезатели на OG, Томи "Taiga" Ле направи изявление, за да изчисти името си, след като геймърът бе обвинен в уреждане на мачове, с цел залагания.
500 eSports взриви българската сцена на Counter-Strike с невероятни новини. Отборът, за който се състезават само българи обяви привличането на Цветелин "CeRq" Димитров и Благой "oxygeN" Димитров.
Шампионът от LCK Gen.G спечели и първия международен турнир за 2024-та Mid Season Invitational. Във финала тимът надделя над китайския представител Bilibili Gaming с 3:1 победи в серията
G2 Esports официално обяви, че няма да може да разчита на Расмус "HooXi" Нилсен за IEM Далас 2024. Вместо него Major шампионът от Бостън през 2018-та година и бивш играч на EvilGeniuses, Team Liquid, SK и Cloud 9 - Джейк "Stewie2k" Ип ще представя тима.
T1 разгроми G2 на MSI с 3:0 и го елиминира от турнира по League of Legends в Чънду, Китай. "Faker" и комания са на крачка от големия финал, като класирането за него минава през победа за световните шампиони срещу Bilibili Gaming, от който Т1 вече загуби в плейофите на MSI.