Patch 2.5.2 излезе на 28 октомври, като най-вече въведе новите Terror Zones, предшестващи Сезон 2. Той също така направи някои промени в конфигурационните файлове, предназначени да дадат повече потенциал за персонализиране на разработчиците на модове.
DRX записа история на Световното първенство снощо, когато се класира за големия финал на турнира, превръщайки се в първия отбор в историята на събитието, който някога е достигал до големи финали като отбор, идващ от Play-In Phase.
Актьорът е голям фен на игрите The Witcher на CDProjekt Red и многократно е показвал своята любов към оригиналните книги, откакто беше избран за участие в поредицата Netflix. Напускането му идва като истински шок, тъй като той едва наскоро заяви, че е изцяло ангажиран със седемгодишния план на поредицата.
Мартин “Rekkles” Ларсон исторически е едно от най-добрите професионални ADC-та, които Европа някога е имала. След неприятния си опит с G2 Esports, състезателят се присъедини към отбора на Karmine Corp. Въпреки че престоят му в тима беше успешен, “Rekkles” заяви, че би бил повече от щастлив да се завърне в LEC.
Ясно е, че въпросният бъг в PBE е технически. Но дали това не е любопитно предсказание за новия предмет, който масата играчи определиха, като "най-счупеният", създаван някога. Heartsteel е най-голямата тема за разговори в Сезон 13 на League of Legends и ще бъде интересно да видим как ще се справи, когато стъпи официално на Summoner's Rift.
Хелоуин е все още е на няколко дни разстояние, но сладките изкушения вече са тук – или поне в Steam, където в момента се провежда Steam Scream Fest.. Съвсем в тон с празника, голямата феерия за Хелоуин е фокусирана върху призрачното и страшното: ужаси, сървайвъл хоръри, тъмно фентъзи и страшни приказки. Няколко примера, които да ви помогнат да започнете: