4K ще бъде максималната разделителна способност, която играта ще ни предостави, но ще може да й се насладим и с HDR-резолюция. Друго готино нещо е фактът, че Ray-Tracing-ът също ще е възможен, макар че това ще дойде с допълнителен пач.
Новите графични процесори RTX 4000 вероятно ще бъдат оборудвани и с новия захранващ конектор PCIe Gen 5, който може да пренася до 600 W чрез единичен кабел. Това може да не са първите продукти на Nvidia с този конектор, защото други слухове предполагат, че компанията ще пусне обновените RTX 3000 и RTX 2000 през следващите месеци.
Въпросното трио на Astralis се настани на резервната скамейка след елиминирането на отбора от PGL Stockholm Major - Legends Stage именно от Vitality, а освен това, договорите им също изтичат в края на 2021 година. След отпадането от Major-а, те бяха заменени от бившите играчи на Complexity - Бенджамин “blameF” Bremer и Кристиян “k0nfig” Виенеке, както и старши треньорът Александър “⁠ave⁠” Холдт.
Важно е да отбележим, че докладът е направен благодарение на данни от Германия и Австрия, а цените може да са доста различни, в сравнение с други страни. Все пак доста от доставчиците слагат и висока надценка именно заради липсата на GPU в момента. Това е и още един показател какво може да причини недостигът на чипове.
Най-голямата българска лига по електронни спортове стартира на 13 ноември с нов формат, повече партньори и достъп до международни състезания!
Оригиналната игра League of Legends и другите заглавия, които са част от нейната вселена, като League of Legends: Wild Rift, Legends of Runeterra, Teamfight Tactics и Fight for the Golden Spatula, имат 180 милиона активни потребители месечно. Тази статистика е записана през октомври и си е цял подвиг, като се има предвид, че Steam на Valve има около 120 милиона активни потребители във всички игри!