Френската столица не е била домакин нито на едно CS:GO Major събитие, нито на The International, въпреки че най-популярният футболен клуб в града, Paris Saint-Germain F.C, е в партньорство с китайската организация за електронни спортове LGD Gaming, която донесе две втори места на The International през 2018 и 2021 г.
Кариерният режим на F1 2022 също се завръща с нови функции, наред с режима My Team, който позволява на играчите да стартират и управляват собствения си отбор във F1 като Newcomer, Challenger или Frontrunner . Според EA и Codemasters, обикновените шофьори могат да се възползват от новия адаптивен AI на играта и достъпните контроли и менюта, за да станат конкурентни зад волана за по-кратко време.
Blizzard Entertainment обяви второто разширение на World of Warcraft: Classic вчера, по време на живото си предаване. Феновете бяха изключително развълнувани, когато разбраха и за следващото разширение на World of Warcraft: Dragonflight, въпреки че информацията за него изтече преди около две седмици.
Съобщава се, че Джаред Хес от Napoleon Dynamite вече е подписал договор да режисира филма, а продуцентите на Dune - Мери Парент и Рой Лий също ще се включа в екипа. Не е ясно каква роля ще играе Момоа, тъй като все още не е известно какви елементи от играта ще се появят, както и дали ще видим любими на феновете персонажи като Steve.
Класическите римски цифри, показващи „VI“ в розово и синьо, и цената от $0.00, са доста силен коз, който да ни кара да мислим така. Разбира се, за момента не може да се докаже автентичността му. Някои твърдят, че това е лого, което вече са виждали преди и другаде в сайта.
Струва си да отбележим това постижение и заради нещо друго. На Diablo 3 му бяха необходими малко по-малко от две години, за да продаде 15 милиона копия – които също имаха конзолни версии в онзи момент. Тоест, Diablo 2: Resurrected покри една трета от това предизвикателство само за първите 7 месеца от съществуването си.